Tjollahopp-topp!

Har spelat ett spel kallat Gun Run ett par gånger nu, och finner det som en mycket enkel underhållning.



Man måste ständigt röra sig framåt, och hoppa och skjuta på fienden (och deras skott) för att absolut inte röra vid dem.
Jag själv klarade mig till Lv12 på första försöket, och nu på andra till Lv19. Det är jättehärligt att känna sig som James Bond eller någon liknande.

Jag har även fått upp ögonen för att ladda upp bilder på lastfm för att få band (som jag ibland inte ens hört) att se bättre ut, för vem vill ha fula bilder i sitt Library? Förmodligen ingen.

Imorgon är det också dags för Öppet hus på våran älskade skola Nyhem. Vår klass ska då dels ha hand om en loppis (där jag idag fann en banjo/ukelele som jag redan lärt mig spela Gubben Noak på), ha föräldramöte med den kommande klassresan som ämne, och så ska då våra föräldrar få bygga robotar i legolabben. Kul? Det får vi se.

Har inte funderat på vad som ska ske på vår kompledighet på måndagen, förmodligen blir det väl hemma, kanske ut och cykla till mitt älskade berg ute i vildmarken. På vår sportdag hade jag en tanke på att värma oboy i en termos och cykla ut dit, klättra upp på berget och dricka i tystnaden. Fast sen kom jag ju på att det var kallt.

Men nu är ju våren här! Gick hela vägen hem från skolan igår och idag, och idag behövde inte ens någon jacka. Jättehärligt tycker jag, har längtat efter solsken ganska så länge nu.

Tack och hej leverpastej! (pekar på Matilda)

"...kul kille"

det är tomt, tyst, öde och kallt, därför är jag inomhus.

Jag är nog mer den människan som hellre får än ger presenter, och jag är nog den människan som hellre läser en blogg än att skriva en själv. Jag är nog för slö och tråkig.

Hittade jordgubbs-te hemma, måste pröva det snart. Jordgubb och socker passar nog bättre än citron och socker.

Jag har försökt röra på mig på våran ... stanna-hemma-från-skolan-för-att-röra-på-fläsket-dag. Jag har cyklat 17 kilometer, (hitills) gjort 50 armhävningar och 20 situps. Att träna är verkligen inte min grej. Jag hade tänkt gå ut till mitt berg därute i ödemarken och bara stirra ut över snön, men sedan slog det mig att det antagligen är kallt där.

Slog mig för några dagar sedan att jag aldrig köpt en bok (förutom sådana som jag redan innan vet vad de handlar om).

Té: 43 Läsk: 19 Kaffe: 13 O'boy: 12 Tårtor: 7 Frukter: 7 Apelsinjuice: 6 Energidryck: 4 Milkshake: 3 Saft: 3 Cider: 3

Sedär, ni fick ta del av årets statistik-lista. Notera att detta är långt ifrån hela.

RSS 2.0